aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Πιο έτοιμη και απαιτητική

Πάφος FC: Πιο έτοιμη και απαιτητική

Να φωνάξει δυνατά ότι το εκκωφαντικό 4-0 επί του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν τυχαίο θέλει η Πάφος FC στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ το βράδυ της Δευτέρας. Η παφιακή ομάδα θα πάει στη Λεμεσό πιο έτοιμη και απαιτητική, θέλοντας να φύγει με το «διπλό» και να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Μίλανιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Χότσκο και τον Λέιτε, η επάνοδος του οποίου αργεί ακόμη. Την ίδια ώρα όμως, οι Φουρ, Μπεριγκό και Πάντσεον παρουσιάζονται πιο έτοιμοι, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αϊλτον. Ο Πάντσεον έχει προβάδισμα έναντι του Φυλακτού για μια θέση στη μεσαία γραμμή. Στο κέντρο της άμυνας ο Κβίντα θεωρείται σίγουρος και την άλλη θέση διεκδικούν οι Παλάσιος και Μπάριτς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας, η Πάφος FC ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Δευτέρας θα είναι διαθέσιμα και σήμερα και τη Δευτέρα από τις 10:00 έως και τις 13:00 στα νέα γραφεία του συλλόγου, στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ