aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Πέντε πρωταθλητές της Κ19 στη Λετονία

Πάφος FC: Πέντε πρωταθλητές της Κ19 στη Λετονία

Βαλίτσες για την αυριανή αναχώρηση για τη Λετονία ετοιμάζει η αποστολή της Πάφος FC. Οι γαλάζιοι θα ταξιδέψουν αύριο για τη χώρα της Βαλτικής, εκεί όπου θα παραμείνουν για περίπου μια εβδομάδα, πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Goal» η αποστολή θα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι πέντε θα προέρχονται από την Κ19, η οποία κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο στέφθηκε πρωταθλήτρια. Πρόκειται για τους Ντένις Βακούλικ (τερματοφύλακας), Ματθαίο Κωνσταντίνου (αμυντικός), Αντρέ Μορέιρα (αμυντικός), Ντιόγκο Νταλίνια (μέσος) και Λύσανδρο Παπαστυλιανού (επιθετικός).

Συγκεκριμένα, η αποστολή της παφιακής ομάδας θα αποτελείται από τους: Ίβιτσα Ίβουσιτς, Όιερ Ολαθάμπαλ, Ντένις Βακούλικ, Ζόρνταν Ικόκο, Μάριο Δημητρίου, Ματθαίο Κωνσταντίνου, Τζέισον Παλάσιος, Τζιόσεφ Κβίντα, Αλέξανδρο Μιχαήλ, Αντρέ Μορέιρα, Βλαντ Ντράγκομιρ, Ντιόγκο Νταλίνια, Πέδρο Πελάζιο, Μουσταφά Ναμ, Όνι Βαλακάρι, Μπρούνο, Μπρούνο Ταβάρες, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Μαγκομεντχαμπίμ Αμπντουσαλάμοφ, Ματέους Νταβό, Ζάιρο, Λύσανδρο Παπαστυλιανού.

Όσον αφορά τον Μαρσέλο Τόρες, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους γαλάζιους, δεν θα ταξιδέψει για τη Λετονία και γίνεται προσπάθεια όπως παραχωρηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ