aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ώρα αποδείξεων, η μπάλα στα πόδια τους

Πάφος FC: Ώρα αποδείξεων, η μπάλα στα πόδια τους

Με φόρα και τη ψυχολογία στα ύψη θα πάει στη Λευκωσία η Πάφος FC την προσεχή Κυριακή, για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Στην παφιακή ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι για τρίτο σερί τρίποντο, μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ανόρθωση και Άρη. Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι υψηλός, όμως οι γαλάζιοι αισιοδοξούν πως μπορούν να αποδράσουν με το «διπλό» από το ΓΣΠ. Κάτι που άλλωστε, έχουν καταφέρει προσφάτως, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο με 2-1, για την 21η αγωνιστική.

Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων για την Πάφος FC. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών της, προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Με νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι, η παφιακή ομάδα θα προσπεράσει την Ομόνοια και θα παραμείνει ολοζώντανη στη μάχη για μια θέση στην πρώτη τριάδα. Σε αντίθετη περίπτωση και σε ενδεχόμενο απώλειας βαθμών, η προσπάθεια των γαλάζιων αυτομάτως γίνει πιο δύσκολη. Οι αποστάσεις ενδέχεται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο και θα είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί η ευκαιρία να κυνηγήσουν με αξιώσεις μια θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ