aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Οι ιδιοκτήτες φέρνουν εξελίξεις

Πάφος FC: Οι ιδιοκτήτες φέρνουν εξελίξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παρουσία στην Κύπρο των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Λομάκιν και Ντούμποβ, φέρνει εξελίξεις σε όλο το οικοδόμημα του συλλόγου. Είναι σε εξέλιξη το θέμα της επέκτασης της συμφωνίας με τον Στίβεν Πρέσλι, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το ύψος του προϋπολογισμού.

Ο πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς θα συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν στη βελτίωση της ομάδας. Θα λάβουν υπόψη και την έκθεση του Σκωτσέζου προπονητή για το ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν και ποιοι θα συνεχίσουν.

Πέρα από τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις που θα ληφθούν, η ποδοσφαιρική ομάδα έχει άλλα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Στέλιος Κυριακίδης», ενώ την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο. Η σεζόν τελειώνει και τα θετικά που κρατούν είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Θα πρέπει όμως κάποια θέματα να επιλυθούν για να είναι έτοιμη η ομάδα να αρχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ