aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Οι φιλοδοξίες και το κλειδί της επιτυχίας

Πάφος FC: Οι φιλοδοξίες και το κλειδί της επιτυχίας

Ο Καρσέδο μίλησε στην πατρίδα του για την Πάφος FC και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες της Πάφος FC δεν σταματούν στη φετινή κατάκτηση του κυπέλλου. Μιλώντας σε ισπανικό Μέσο, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο τόνισε: «Η ομάδα έχει φιλόδοξους στόχους. Πρώτα, να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενη σεζόν. Η πρόκριση σε όμιλο θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, θα μας επέτρεπε να ενισχυθούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία που είχε με τον Ουνάι Έμερι: «Έζησα για μεγάλη περίοδο στο πλευρό του Έμερι, εξελιχθήκαμε μαζί, αλλά αυτός ο τίτλος έχει άλλη γεύση. Μας εξασφαλίζει συμμετοχή στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Οι εμπειρίες μαζί του σε τόσους πολλούς τελικούς με βοήθησαν».

Τέλος, μίλησε για την επικοινωνία στα αποδυτήρια: «Έχουμε 16 διαφορετικές εθνικότητες στην ομάδα. Αυτό έχει τα καλά και τα κακά του. Η επικοινωνία στα αποδυτήρια είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, αλλά μιλώ γαλλικά και αγγλικά. Η ενωμένη ομάδα που είχαμε ήταν το κλειδί της φετινής επιτυχίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ