aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Τζάτζα άρεσε και διεκδικεί

Πάφος FC: Ο Τζάτζα άρεσε και διεκδικεί

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει του αυριανού (17:00) αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Εθνικό στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι γαλάζιοι θα υποδεχτούν τους Αχνιώτες έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Ενόψει της αναμέτρησης δεν υπολογίζονται οι Άντριαν Ρους (τιμωρημένος), Μάριος Δημητρίου και Μπρούνο (τραυματίες). Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Τζάτζα από το ξεκίνημα για πρώτη φορά.

Ο 22χρονος που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Ανόρθωση, αγωνιζόμενος για περίπου μισή ώρα και άφησε θετικές εντυπώσεις. Ήταν αρκετά κινητικός, πάλεψε, ζήτησε και πήρε μπάλα απειλώντας την αντίπαλη εστία.

Από εκεί και πέρα, ο Ζόρνταν Ικόκο αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Όνι Βαλακάρι. Σημαντικές πιθανότητες για επιστροφή στο αρχικό σχήμα έχει και ο Μαμαντού Κανέ που έμεινε στο τελευταίο ματς έμεινε στον πάγκο. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί πειθαρχικό παράπτωμα, με το θέμα ωστόσο να θεωρείται λήξαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ