aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Κάμερον Τόσακ έχει μπόλικη δουλειά

Πάφος FC: Ο Κάμερον Τόσακ έχει μπόλικη δουλειά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το επόμενο παιχνίδι της Πάφος FC είναι με την Ανόρθωση στις 6 Ιανουαρίου. Ο Κάμερον Τόσακ θα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα του σε ένα δυνατό τεστ, αυτό με τον Απόλλωνα, αλλά λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού ήλθε η διακοπή και ο Ουαλός δεν είδε αυτά που ήθελε. Μέχρι την ημέρα των Φώτων υπάρχει χρόνος, όμως δεν υπολογίζονται όλες οι διαθέσιμες μέρες καθώς οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε διακοπές μέχρι το Σάββατο.

Παράλληλα, με το πρόγραμμα που έχει μπροστά της η Παφιακή ομάδα, είναι ξεκάθαρο πως ετοιμάζονται και προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Αξιολογούνται δύο ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν την Πάφος FC σε μεσαία και επιθετική γραμμή ώστε να παρουσιαστεί το σύνολο πολύ πιο απαιτητικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Γιατί η ομάδα, για αλλού ξεκίνησε και αλλού φαίνεται πως οδεύει. Επιβάλλεται να γίνουν αρκετά ώστε να ανέβει ο βαθμός ομοιογένειας και το σύνολο να εμφανιστεί με μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου έμεινε εκτός ο Νέμετς λόγω  ενός ξαφνικού προβλήματος. Στην κορυφή της επίθεσης,  ο νέος προπονητής τοποθέτησε  τον Πάντσεον, όμως δεν μπόρεσε κανείς να δει τι αποτέλεσμα θα είχε αυτή η κίνηση.

Στο μεταξύ, με την επανέναρξη της προετοιμασίας, θα διαπιστωθεί κατά πόσο θα μπορεί και ο Μπέριγκον να υπολογίζεται, όπως και οι  Φυλακτού, Σακό. Οι τρεις τους αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως επικρατεί αισιοδοξία πως οι δύο τελευταίοι θα είναι έτοιμοι και θα βοηθήσουν την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ