aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο «καυτός» Τάνκοβιτς και το συμβόλαιο του

Πάφος FC: Ο «καυτός» Τάνκοβιτς και το συμβόλαιο του

Για σεζόν καριέρας πάει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός της Πάφος FC κόντρα στον Άρη πέτυχε το 13ο φετινό γκολ του και βρίσκεται μόλις ένα τέρμα μακριά από την κορυφαία του επίδοση στο σκοράρισμα. Το 2019 ως ποδοσφαιριστής της Χάμαρμπι είχε πετύχει 14 γκολ, τα οποία εφόσον συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό θα ξεπεράσει στις έξι αγωνιστικές που απέμειναν. Μάλιστα, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο Τάνκοβιτς σκόραρε σε 12 ματς πρωταθλήματος, με την παφιακή ομάδα να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε, το συμβόλαιο του Σουηδού με την Πάφος FC ολοκληρώνεται τον προσεχή Μάιο και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Η πρόθεση της παφιακής ομάδας να τον διατηρήσει στο ρόστερ της είναι δεδομένη, όμως δεν «παίζει» μόνη της. Ενδιαφέρον έχει προκύψει εδώ και αρκετό διάστημα από ομάδες της πατρίδας του, με τις οποίες άλλωστε είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί εφόσον θελήσει από τον Ιανουάριο.

Ο Τάνκοβιτς εντάχθηκε στο ρόστερ των γαλάζιων το καλοκαίρι του 2022, παίρνοντας μετεγγραφή από την ΑΕΚ Αθηνών, στην οποία δεν τα πήγε και τόσο καλά. Έκτοτε όμως, με τη φανέλα της παφιακής ομάδας έχει «αναγεννηθεί» σκοράροντας 21 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ σε συνολικά 64 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ