aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο «άσος» φέρει ισπανική σφραγίδα

Πάφος FC: Ο «άσος» φέρει ισπανική σφραγίδα

Ο νέος τερματοφύλακας της Πάφος FC φέρει ισπανική σφραγίδα. Το όνομα αυτού, Όιερ Ολαθάμπαλ. Η παφιακός σύλλογος επισημοποίησε χθες τη συνεργασία του με τον έμπειρο Ισπανό κίπερ, που βρίσκεται από την Κυριακή στην Κύπρο. Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τέθηκε ήδη στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.

«Ο Όιερ Ολαθάμπαλ, 32 ετών (14.09.1989), ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της Ρεάλ Ουνιόν φτάνοντας σε μικρή ηλικία στην Α’ ομάδα, ενώ στα 18 του έγινε μέλος της ακαδημίας της Μπαρσελόνα και μετέπειτα της Β’ ομάδας του συλλόγου. Έκανε το ντεμπούτο του με την Α’ ομάδα σε ηλικία μόλις 19 ετών, ενώ με τα χρώματα της ομάδας της Βαρκελώνης κατέκτησε τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα πρωτάθλημα Λα Λίγκα και τρία κύπελλα Ισπανίας», ενημέρωσε η Πάφος FC. Ο Ολαθάμπαλ αγωνίστηκε επίσης στις Εσπανιόλ και Λεβάντε, κατακτώντας το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και με τις δύο ομάδες, ενώ έπαιξε και στις Σοσιεδάδ και Γρανάδα. Διετέλεσε επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων της Ισπανίας, ενώ έχει στο ενεργητικό του 175 επίσημους αγώνες.

Πλέον, στην Πάφος FC επικεντρώθηκαν στην προσπάθεια υλοποίησης άλλης μιας μετεγγραφής, που θα αφορά σε μέσο ποδοσφαιριστή. Δεν θα αργήσει να προκύψει συμφωνία και να τεθεί ο εκλεκτός στη διάθεση του προπονητή ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

299004622 2029712327223276 652726235821635607 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ