aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με γεμάτη φαρέτρα στο ΓΣΠ

Πάφος FC: Με γεμάτη φαρέτρα στο ΓΣΠ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται ξανά με απαρτία, καθώς ενσωματώθηκαν σε αυτές οι διεθνείς Ίβουσιτς, Ρους, Κανέ και Κοντρέρας, ενώ την ίδια ώρα δεν αναφέρεται κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός απρόοπτου η παφιακή ομάδα θα παραταχθεί στο ΓΣΠ με γεμάτη τη φαρέτρα.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να καταστρώσει χωρίς «πονοκέφαλους» τα πλάνα του για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι γαλάζιοι θα κυνηγήσουν τρίτο διαδοχικό τρίποντο, μετά από αυτά κόντρα σε Ανόρθωση και Άρη, προσπερνώντας στη βαθμολογία το «τριφύλλι» και παραμένοντας ολοζώντανοι για μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου την προσεχή Τετάρτη (3/4) έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ανθρώπους της Πάφος FC με θέμα το «Στέλιος Κυριακίδης». Από τις δύο πλευρές εκφράζεται αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ