aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με φάρο την τελευταία φορά

Πάφος FC: Με φάρο την τελευταία φορά

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει της αυριανής (17:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, στο «Αμμόχωστος», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας (3-0), αλλά και γενικότερα της εντυπωσιακής πορείας των γαλάζιων, ο Χένινγκ Μπεργκ ετοιμάζει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τον Ζάιρο.

Υπάρχει αισιοδοξία και πίστη στις τάξεις της παφιακής ομάδας ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των ερυθρολεύκων και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, ωστόσο δεν… πετούν στα σύννεφα και αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα. «Αντιμετωπίζουμε τη Νέα Σαλαμίνα που είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως έχει δείξει και ειδικά στην έδρα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου, Πολύβιος Παλιούρας, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το «Αμμόχωστος» αποτελεί δύσκολη έξοδο για την κάθε ομάδα, ωστόσο η Πάφος FC έχει τον τρόπο της τα τελευταία χρόνια να φεύγει με βαθμολογικό όφελος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το 2014 και έπειτα, η παφιακή ομάδα φιλοξενήθηκε στην προσωρινή έδρα της Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα επτά φορές, για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την παράδοση να είναι «μοιρασμένη». Συγκεκριμένα, αμφότερες έχουν πανηγυρίσει από τρεις νίκες, ενώ ένα ματς έμεινε στην ισοπαλία. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση, οι γαλάζιοι επικράτησαν με 2-1, στις 16 Μαΐου του 2021 χάρις σε γκολ των Μπεριγκό και Βα.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Πολύβιος Παλιούρας κλήθηκε να σχολιάσει για μια ακόμη φορά για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αναφέροντας: «Είναι φιλοσοφία μας να προχωράμε βήμα-βήμα, να μη βλέπουμε πιο μπροστά. Να κάνουμε καλές εμφανίσεις και με σκληρή δουλειά να βελτιωνόμαστε, αφού έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ