aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Κολλημένοι» στον Απόλλωνα για τρεις λόγους

Πάφος FC: «Κολλημένοι» στον Απόλλωνα για τρεις λόγους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μυαλό στην Πάφος FC είναι κολλημένο στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 με τον Απόλλωνα, για τρεις λόγους. Πρώτον, είναι οι βαθμοί τους οποίους θέλουν στην ομάδα για να ανέβουν βαθμολογικά, δεύτερον είναι η πρόκληση που προσφέρει ένα τέτοιο παιχνίδι, με αντίπαλο έναν πολύ ποιοτικό και ανεβασμένο αντίπαλο, ενώ ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την πρώτη παρουσία του Κάμερον Τόσακ στον πάγκο της ομάδας του, στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Ουαλός προπονητής προσπαθεί να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στην ομάδα του, αλλά και για τον προσεχή αντίπαλό του. Το ματς θα είναι δύσκολο και μέσα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, θα κατασταλάξει στους έντεκα του αρχικού σχήματος. Όσες δυσκολίες και αν κρύβει το παιχνίδι, αυτό που έχει σημασία είναι οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να φρενάρουν την πορεία του αντιπάλου τους.

Κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά, σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος, θα είναι ο 22χρονος Ευγένιος Πέτρου. Είχε αγωνιστεί βασικός και στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα. Πέρσι είχε αντικαταστήσει σε μερικά παιχνίδια τον Ζοέλ Μολ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Φιλιώτης που ξεπέρασε το πρόβλημα του, σε αντίθεση με τον Σιρόκ, που χάνει τον αγώνα λόγω καρτών. Θα είναι και πάλι εκτός πλάνων οι Ράσιτς, Γουίλαμς και Φυλακτού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ