aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η «τρύπα» και ο νεαρός Μορέιρα

Πάφος FC: Η «τρύπα» και ο νεαρός Μορέιρα

Η Πάφος FC ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ζουνίνιο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ τελείωσε, με την παφιακή ομάδα να μην καταθέτει πρόταση ανανέωσης.

Παρά την πολύ καλή απόδοση του Ζουνίνιο στη λήξασα αγωνιστική περίοδο, οι άνθρωποι της ομάδας που έχουν αναλάβει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, πιστεύουν ότι θα βρουν κάτι καλύτερο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Για την ώρα, η Πάφος FC έχει μείνει «γυμνή» αμυντικά, αφού της αποχώρησης του Ζουνίνιο προηγήθηκε αυτή του Λεβάν Καραμπάτζε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Μπατούμι.

Στη Λετονία πάντως, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή ταξίδεψε ο Αντρέ Μορέιρα. Πρόκειται για 20χρονο αριστερό μπακ, που προέρχεται από την Κ19 της ομάδας, η οποία κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Ήταν μάλιστα, ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές (μαζί με τον τερματοφύλακα Βάκουλυκ), που αγωνίστηκαν και στα 26 ματς πρωταθλήματος (σε όλα βασικός), σκοράροντας 8 γκολ. Ο νεαρός Πορτογάλος μπακ θα έχει την ευκαιρία να πείσει τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ, ως αναπληρωματικός μπακ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Μορέιρα θα πάρει θέση στον κατάλογο Β’ και η παφιακή ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση μόνο ενός ενδεκαδάτου αριστερού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ