aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΠάφος FC: «Φιλικά με Μίλαν και Μπαρτσελόνα με ειδική στολή και απόσταση»

Πάφος FC: «Φιλικά με Μίλαν και Μπαρτσελόνα με ειδική στολή και απόσταση»

Το χιούμορ τέτοιες δύσκολες ώρες κάνει καλό. Η Πάφος FC με μία ανάρτησή της προκάλεσε γέλιο, αφού ενημερώνει πως στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα παίξει φιλικά παιχνίδια με Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η παφιακή ομάδα θα αγωνιστεί με ειδική στολή και οι παίκτες θα έχουν απόσταση ασφαλείας. Φυσικά πρόκειται για πλάκα από το γραφείο της Πάφος FC.

Η σχετική ανάρτηση: «Κατά την διάρκεια της παύσης της αγωνιστικής δράσης για το πρωτάθλημα, η Πάφος FC θα συνεχίσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μια σειρά Ευρωπαϊκων φιλικών απέναντι στις AC Milan, Barcelona FC, Chelsea FC και φυσικά τους φίλους μας της Riga FC.

Όμως, η προμηθεύτριά μας εταιρεία αθλητικού υλικό Macron έχει προετοιμάσει μια εμφάνιση λίγο πιο μακριά από τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας μας. Επίσης, τα φιλικά θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που επιβάλλουν αυστηρά την απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ