aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία

Πάφος FC: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, επί αυστριακού εδάφους. Στην Αυστρία η παφιακή ομάδα θα παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 21 Ιουλίου. Ακολούθως η αποστολή θα μεταβεί στην Ισπανία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι και την 4η Αυγούστου.

Επί ισπανικού εδάφους οι Παφίτες θα πραγματοποιήσουν πέντε φιλικά. Αρχή θα κάνουν κόντρα στην Μποαβίστα (Πορτογαλίας), θα ακολουθήσουν Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Κορούχο και Θέλτα, ενώ αυλαία θα… ρίξουν απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Αυστρία έβγαλε τα συμπεράσματά του και κατάφερε να εντοπίσει τις αδυναμίες της. Αυτές τις αδυναμίες είναι που θα προσπαθήσει να βελτιώσει κατά την παραμονή της Πάφος FC στην Ισπανία. Εκεί θα… ενώσει και τα τελευταία κομμάτια του παζλ, πριν μπει η ομάδα στην τελική ευθεία και ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στην παφιακή ομάδα πάντως ξέρουν από… δύσκολες πρεμιέρες πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό ότι από την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και έπειτα έπαιξαν κατά σειρά με Απόλλων (0-2), ΑΕΚ (0-3), Νέα Σαλαμίνα (2-1) και Ομόνοια (2-2).

Φέτος οι άνθρωποι της ομάδας έχουν θέσει υψηλούς στόχους και θέλουν οπωσδήποτε να μπουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στις νικηφόρες πρεμιέρες μετά και τη σεζόν 2019-20 απέναντι στους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ