aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάφος FC - Ερμής: Με την κλάση του Μπεριγκό

Πάφος FC – Ερμής: Με την κλάση του Μπεριγκό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την κλάση του Κέβιν Μπεριγκό, που πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ και το άλλο ο Μέρφι, η Πάφος FC επικράτησε εύκολα του Ερμή με 3-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Γάλλος άσος της παφιακής ομάδας, που είχε σκοράρει και στο προηγούμενο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, το πήρε πάνω του και με δύο προσωπικά γκολ στο 19’ και στο 40’ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Έφθασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Μέρφι ήλθε δύο λεπτά πριν το τέλος (88’) να διευρύνει το σκορ και να σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την 11η νίκη της Πάφου στο πρωτάθλημα. Ο Ερμής απλώς μείωσε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Παντελή (90’+2).

Με το χθεσινό τρίποντο η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη έφθασε τους 42 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους εννιά βαθμούς. Παραμένει στο κυνήγι της πρωτιάς του Β’ ομίλου αφού είναι στο -4 από τον ΑΠΟΕΛ αλλά με αγώνα λιγότερο. Ο Ερμής δέχθηκε τη 15 ήττα του και παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού είναι στο -5 από τη 10η θέση που εξασφαλίζει παραμονή, διαφορά που ίσως αυξηθεί σήμερα στο ενδεχόμενο βαθμολογικού οφέλους του Εθνικού με την Καρμιώτισσα. Η εμφάνιση της ομάδας της Αραδίππου δεν ήταν καθόλου καλή και δέχθηκε φυσιολογικά την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Η Πάφος FC ήταν καλύτερη σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έλεγξε τον ρυθμό, ήταν αποτελεσματική και πέρα από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια με τους Μπεριγκό και Βαλακάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ