aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έμφαση στο τελείωμα των φάσεων

Πάφος FC: Έμφαση στο τελείωμα των φάσεων

Μακριά από τις νίκες πέρα από δύο μήνες βρίσκεται η Πάφος FC. Μετά την πρεμιέρα, που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 4-0, δεν γεύθηκε ξανά τη χαρά της νίκης. Αν και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, φτιάχνει ευκαιρίες, της λείπει το εύκολο γκολ. Τομέας στον οποίο έδωσε έμφαση ο Ντάρκο Μίλανιτς και στις προπονήσεις αυτή της εβδομάδας, προσδοκώντας ότι απέναντι στην ΠΑΕΕΚ τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του θα είναι αποτελεσματικοί.

Εφόσον η Πάφος FC έχει ανάλογες εμφανίσεις με αυτές που προηγήθηκαν και δει δίχτυα, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στην επιτυχία. Αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Μίλανιτς αγωνίζεται στην έδρα της, είναι αήττητη και θα θελήσει να δώσει συνέχεια, αλλά μόνο με νίκη.

Ο Σλοβένος προπονητής δεν υπολογίζει για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι τους μόνιμα απόντες Χότσκο και Λέιτε αλλά και τον τιμωρημένο Πάνιτς. Αμφίβολοι είναι οι Ρούντκο και Μπεριγκό, με τη σημερινή προπόνηση να κρίνεται σημαντική και για τους δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ