aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έκανε τα απολύτως απαραίτητα

Πάφος FC: Έκανε τα απολύτως απαραίτητα

Με τρία γκολ, ένα στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο τελευταίο 10λεπτο, η Πάφος FC υπερκέρασε με μπόλικο άγχος το εμπόδιο του Ακρίτα (3-1) και έγινε η έκτη ομάδα που τσέκαρε εισιτήριο για την 8άδα του κυπέλλου.

Ο Αμπντουραχίμι με άψογη υποδοχή της μπάλας και διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ (12΄) κι ο Ζάιρο, 11 λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή, με κοντινή προβολή, ζευγάρωσε τα γκολ της ομάδας του (69΄). Ο Ακρίτας με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση του Άμπραχαμ (83΄), έφερε νέα δεδομένα, ωστόσο ο Σεμέδο έκοψε κάθε όρεξη των πρασίνων, γράφοντας με πλασέ τον επίλογο (90΄).

Η αλήθεια είναι πως το ψεσινό παιχνίδι δεν προσέφερε θέαμα στους λιγοστούς φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Στέλιος Κυριακίδης» (719 εισιτήρια). Οι μονομάχοι, υπέπεσαν σε πάρα πολλά λάθη, ιδιαίτερα στις μεταβιβάσεις και μοιραία, δεν κατάφεραν να αναπτύξουν τους αυτοματισμούς που προφανώς δούλεψαν.

Ιδιαίτερα η ομάδα του Μπεργκ, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Νορβηγός κόουτς, τα έψαλε αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές του. Εκεί που πήγε να ηρεμήσει, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στο βάθος της αντίπαλης εστίας, ήλθε η μείωση του σκορ για να τον διατηρήσει στην «τσίτα».

Ο Ακράποβιτς, από την άλλη, είδε τους παίκτες του να δίνουν πολλές δυνάμεις και γι΄αυτό, δεν είχε κανένα παράπονο. Έδωσαν τη μάχη, ηττήθηκαν από ανώτερο αντίπαλο και στρώνονται από σήμερα στη δουλειά ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (20ή αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ