aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεν μπορούν να περιμένουν

Πάφος FC: Δεν μπορούν να περιμένουν

Η Πάφος FC είναι αήττητη, η ομάδα του πρωταθλήματος που μετρά τα τελευταία τρία ματς ισάριθμες νίκες, έχει τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (10-1) και η οποία έχει δείξει τεράστιες δυνατότητες. Μετά την τελευταία επιτυχία επί της ΑΕΚ, αύριο πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοικούντες και κόσμος, δεν μπορούν να περιμένουν. Επικρατεί μεγάλη δίψα και αποφασιστικότητα για να δοθεί συνέχεια. Με νικηφόρο αποτέλεσμα η παφιακή ομάδα θα αποσπαστεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας αφού σήμερα ισοβαθμεί με τον αυριανό αντίπαλό της.

Ο Μπεργκ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του και είναι για άλλη μια βδομάδα στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Με επιπλέον τον Αμπουραχίμι, που αποκτήθηκε από τον Ακρίτα με τη μορφή δανεισμού. Με τα αγωνιστικά δεδομένα που ισχύουν σήμερα, είναι πολύ πιθανό η Πάφος FC να παρουσιαστεί για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα! Την ίδια ώρα, ο Νορβηγός προπονητής θα έχει πλειάδα επιλογών στον πάγκο και αναλόγως της εξέλιξης του παιχνιδιού να προβεί σε κινήσεις, με απώτερο σκοπό να φύγει η ομάδα του με το «διπλό».

Ο κόσμος της Πάφος FC είναι ενθουσιασμός με το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και θα δώσει βροντερό παρών στην ανατολική εξέδρα του Τσιρείου. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, θα διευθετηθεί η δωρεάν μεταφορά των οπαδών της ομάδας στη Λεμεσό. Ο μεγάλος χορηγός Korantina Homes θα προσφέρει από ένα κασκόλ σε κάθε οπαδό της ομάδας μας που θα βρεθεί στο Τσίρειο. Το κασκόλ θα δίνεται με την είσοδο στο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ