aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεν μπορούν να περιμένουν για το επόμενο ματς

Πάφος FC: Δεν μπορούν να περιμένουν για το επόμενο ματς

Αντίστροφα μετράνε στην Πάφος FC, για το ματς της χρονιάς με αντίπαλο τον Άρη στις 29 Απριλίου. Οι άνθρωποι της παφιακής ομάδας ανυπομονούν για την αναμέτρηση, που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του θέλουν να αξιοποιήσουν το «Στέλιος Κυριακίδης» και γι’ αυτό άλλωστε ζητούν την στήριξη του κόσμου τους ενόψει του «τελικού». Σε ενδεχόμενο νίκης θα «πιάσουν» την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στους 45 βαθμούς και θα περιμένουν τις δεδομένες απώλειες των ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλων και ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ.

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το εντός έδρας ματς κόντρα στον Άρη, με μια ματιά στα δύο επόμενα παιχνίδια της παφιακής ομάδας. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει Ανόρθωση και ΑΕΚ σε «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ΑΕΚ Αρένα αντίστοιχα. Δεδομένου του υψηλού βαθμού δυσκολίας των δύο αυτών αναμετρήσεων, το ματς της 29ης Απριλίου αποκτά κομβικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση οι Παφίτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχουν για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων.

Δεν υπολογίζεται ενόψει του Άρη, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ κόντρα στον Απόλλωνα, Χάμαντι Αλ Γκαντιουί, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αντίθετα, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι διαθέσιμος θα είναι ο Τζόσεφ Κβίντα, δεδομένου ότι μεσολαβεί μια ακόμα εβδομάδα και βάλε μέχρι την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ