aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αποδεκατισμένη αλλά θα το παλέψει

Πάφος FC: Αποδεκατισμένη αλλά θα το παλέψει

Παρά τις μαζεμένες απουσίες στην Πάφος FC θα προσπαθήσουν απόψε να παρουσιαστούν έτοιμοι να βάλουν δύσκολα στην Ομόνοια. Ο Κάμερον Τόσακ δυσκολεύεται να καταλήξει στους έντεκα που θα αγωνιστούν στο ΓΣΠ. Κι αυτό γιατί απουσιάζουν οι δύο που είναι χρεωμένοι με κίτρινες κάρτες, Βαλεριάνος και Αντωνίου αλλά και οι τραυματίες Πάντσεον, Βα, Νέμετς και Φυλακτού που είναι τραυματίες. Γι’ αυτό και ο Ουαλός τεχνικός θα επιχειρήσει γερό ανακάτωμα της τράπουλας.

Με όλες αυτές τις απουσίες η ομάδα της Πάφου θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αν και η προσπάθειά της φαντάζει δύσκολη, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και οι ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να κάνουν την έκπληξη όπως στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στην Ομόνοια.

Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Ρούντκο ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τον αγώνα ο Λαφράνς. Οι μετεγγραφές του καλοκαιριού δεν βοήθησαν και αποδείχθηκαν πως δεν είχαν τα στοιχεία εκείνα που θα δημιουργούσαν νέα δεδομένα στην ομάδα της Πάφου. Επιβεβαιώθηκαν αυτοί που χαρακτήρισαν ηλικιακά τελειωμένους κάποιους ποδοσφαιριστές και χωρίς καλή φυσική κατάσταση και κίνητρα. Ξεκάθαρα έγινε κακός σχεδιασμός. Εάν η Πάφος δεν πάρει βαθμούς στα προσεχή παιχνίδια (θα αντιμετωπίσει μετά την Ομόνοια, τον Ολυμπιακό εντός και τον Εθνικό εκτός) θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ