aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Άπαντες παρόντες με ένα... αστεράκι

Πάφος FC: Άπαντες παρόντες με ένα… αστεράκι

Η Πάφος FC ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ο βαθμός δυσκολίας του είναι μεγάλος, ωστόσο στην παφιακή ομάδα είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν βαθμολογικό όφελος στο Τσίρειο.

«Ήμασταν σε καλό μομέντουμ πριν το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα κακό παιχνίδι δεν μπορεί να μας επηρεάσει. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά, να είμαστε φρέσκοι. Ο Απόλλων παίζει απλό και δυναμικό ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε πολύ καλά», είπε ο Ντάρκο Μίλανιτς ενόψει του αυριανού αγώνα. Ενώ συνέχισε, σχολιάζοντας τις πιθανότητες της ομάδας του για έξοδο στην Ευρώπη: «Είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε ακόμα πιθανότητες να φτάσουμε στον στόχο μας. Είναι δύσκολο, φυσικά, παίζουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες».

Με ικανοποίηση είδε ο Σλοβένος τεχνικός όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπόνησης, με μοναδική εξαίρεση τον Κβίντα, που ήταν πιο προσεκτικός λόγω των ραφών που έχει στο κεφάλι. Η συμμετοχή του θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Διαθέσιμος είναι και ο Αλ Γκαντιουί. Συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμών καρτών, όμως δηλώθηκε για να απουσιάσει απέναντι στον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ