aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Άντος από το πουθενά

Πάφος FC: Άντος από το πουθενά

Συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της έδωσε το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, κρατώντας σε τέταρτο σερί ματς και έβδομο συνολικά το μηδέν παθητικό. Εκ των πρωταγωνιστών της Πάφος FC είναι ο τερματοφύλακας Ντάνιελ Άντος. Ο νεαρός Αυστριακός πορτιέρο καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια μετά την αποχώρηση του Άρτουρ Ρούντκο και την ανετοιμότητα του Όιερ Ολαθάμπαλ. Πήρε την ευκαιρία από τον Χένινγκ Μπεργκ από την 1η κιόλας αγωνιστική και την άρπαξε από τα «μαλλιά», αφού με τις εμφανίσεις και τις αποκρούσεις του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μέχρι σήμερα αήττητη πορεία της Πάφος FC.

Ο Άντος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 αποτελεί παράλληλα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την παφιακή ομάδα. Διανύει μόλις το 22ο έτος της ηλικίας του και έχει θητεύσει στις ακαδημίες των δύο μεγαλύτερων ομάδων της πατρίδας του, Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ. Εχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες. Η χρηματιστηριακή του αξία γνωρίζει ήδη ανοδική πορεία και όσο συνεχίζει να εξελίσσεται ολοένα και θα ανεβαίνει, την ίδια ώρα που ο Μπεργκ μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του να τον χρίσει ως τον βασικό του τερματοφύλακα.

Εν τω μεταξύ, ο Τζόσεφ Κβίντα που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο επερχόμενο ματς απέναντι στην ΑΕΛ και να αγωνιστεί κανονικά στο μεθεπόμενο με αντίπαλο την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ