aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αναζητείται αντίδραση

Πάφος FC: Αναζητείται αντίδραση

Την άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα κυνηγήσει σήμερα (19:00) η Πάφος FC απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο φιλοξενεί στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε μόλις τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν, από την ΑΕΚ και φιλοδοξεί όπως και μετά από αυτή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, να βγάλει αντίδραση και να απαντήσει με τρίποντο. Τότε οι γαλάζιοι είχαν επικρατήσει (1-0) εκτός έδρας της Καρμιώτισσας.

«Είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι καλή ομάδα, θα είναι σκληρό παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας», ανέφερε μιλώντας στο κανάλι της ομάδας ο Χένινγκ Μπεργκ. Η Πάφος FC «αγνοεί» την εντός έδρας νίκη σε βάρος των λεμεσιανών από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και είχε επικρατήσει με 3-2. Έκτοτε, σε τρία παιχνίδια στο «Στέλιος Κυριακίδης», κατέγραψε δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Αποτελεί λοιπόν, ένα ακόμα «στοίχημα» για τους γαλάζιους η πρώτη νίκη στο «σπίτι» τους σε βάρος του Απόλλωνα, μετά από περίπου τρία χρόνια.

Στη διάθεση του Νορβηγού αναμένεται να βρίσκεται και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, όμως αισθάνεται καλύτερα. Τζόσεφ Κβίντα και Τζόρνταν Ικόκο υπολογίζονται επίσης, καθώς θα εκτίσουν την ποινή τους στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Από εκεί και πέρα, δυναμική θα είναι και σήμερα η παρουσία των Παφιτών στο «Στέλιος Κυριακίδης», παρά την ήττα από την ΑΕΚ, η οποία δεν επηρέασε στο παραμικρό την εμπιστοσύνη τους προς την ομάδα. Η δυτική κερκίδα αναμένεται πως θα είναι ξανά κατάμεστη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ