aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Αμοιβή έναντι πληροφοριών που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών»

Πάφος FC: «Αμοιβή έναντι πληροφοριών που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών»

Αμοιβή έναντι σημαντικών πληροφοριών που οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών της χθεσινής επίθεσης με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και άλλα επιθετικά όργανα, σε αγώνα νέων ανάμεσα σε Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ, προσφέρει η παφιακή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Αναζητούνται οκτώ πρόσωπα για τα επεισόδια σε αγώνα νέων ανάμεσα σε Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Ως Διοίκηση και ως Ακαδημία της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για το έντονο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο να βρεθούν και να συλληφθούν άμεσα οι δράστες της άνανδρης χθεσινής επίθεσης προς τους νεαρούς παίκτες και το προσωπικό της ομάδας μας Κ19.

Θα εκδοθεί απο πλευράς της Αστυνομίας φωτογραφικό υλικό από τα γεγονότα ενώ η Διοίκηση της ομάδας μας θα προχωρήσει με αμοιβή σε όσους δώσουν σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η όλη διαδικασία μέχρι και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης όπως κάποιοι επικροτούν την παρουσία των οπαδών τους σε αθλητικές διοργανώσεις αναμένουμε ακόμα να καταδικάσουν και τις θλιβερές και δειλές πράξεις στις οποίες προέβησαν τη χθεσινή ημέρα.

Εμείς ως ΠΑΦΟΣ θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα ενάντια σε κάθε είδος βιας και εκφοβισμού και να είστε σίγουροι πως μέσα στην Πόλη και την Επαρχία μας θα το κάνουμε πράξη πολύ σύντομα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ