aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αμνπτουραχίμι, ο αντί-Ζάιρο

Πάφος FC: Αμνπτουραχίμι, ο αντί-Ζάιρο

Οι κινήσεις (και μόνο) του Χένινγκ Μπεργκ στην αγωνιστική σκακιέρα, φωτογραφίζουν αυτομάτως τον ποδοσφαιριστή που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα ώστε να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει στη γραμμή κρούσης ο Ζάιρο. Από το πρώτο κιόλας ματς που είχε διαθέσιμο τον Μπεσάρτ Αμπντουραχίμι, ο προπονητής της Πάφος FC δεν είχε κανέναν ενδοιασμό.

Μπορεί να μην τον συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα, αλλά φρόντισε να του δώσει λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή, με τον έμπειρο Σκοπιανό επιθετικό να φωνάζει «παρών». Σκόραρε στα δύο από τα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε και πλέον, χτυπά έντονα την πόρτα της ενδεκάδας για πρώτη φορά. Ο Σκοπιανός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κροατία, υπενθυμίζουμε πως μετακόμισε στην Πάφος FC πριν από ένα μήνα με τη μορφή δανεισμού από τον Ακρίτα.

Όσον αφορά στον Ζάιρο, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο. Αν και κάθε περίπτωση διαφέρει ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού, εκτιμάται πως ο χρόνος απουσίας του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος από την αγωνιστική δράση θα είναι ένας μήνας.

Στην παφιακή ομάδα αισιοδοξούν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Νορβηγού κόουτς νωρίτερα. Θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα (εκτός), ΑΕΛ (εκτός) και Ανόρθωση (εντός) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ