aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες

Πάφος FC: Ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες

Μια από τις πιο… σημαντικές εκκρεμότητές της ρύθμισε η Πάφος FC. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του Μαμαντού Κανέ με ελεύθερα μετεγγραφή, είναι άλλη σπουδαία κίνηση.

Μπορεί να αδροπλήρωσε, αλλά διατηρεί στο δυναμικό της για τα επόμενα τρία χρόνια έναν παίκτη με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Το απέδειξε άλλωστε στη λήξασα σεζόν, όταν συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές από τους οποίους άρχιζε η ενδεκάδα.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν από το βράδυ της Τετάρτης ανέφεραν ότι προηγήθηκε μια… σκληρή παρτίδα πόκερ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την Πάφος FC. Για τον μεσοαμυντικό από τη Γουινέα θα πληρώσει ένα ποσό γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Ποσό που θεωρήθηκε μικρό, λόγω της γενναιοδωρίας του προέδρου των ερυθρόλευκων Βαγγέλη Μαρινάκη. Εξ ου και η σχετική γραπτή δήλωση του Ρομάν Ντουμπόφ. «Για την επίτευξη της συμφωνίας προηγήθηκαν έντονες διαπραγματεύσεις, αλλά εν τέλει τόσο η βοήθεια του προέδρου του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Μαρινάκη, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, όσο και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να παραμείνει στην Πάφος FC, οδήγησαν στην τελική συμφωνία», ανέφερε ο πρόεδρος της παφιακής ομάδας.

Ο Κανέ είναι ο πρώτος παίκτης που πουλάνε οι ερυθρόλευκοι ενόψει της νέας σεζόν. Συνήθως στο μετεγγραφικό παζάρι παραχωρούν 10-15 παίκτες, είτε με πωλητήριο είτε ως δανεικούς…

Ο Μαμαντού Κανέ, λοιπόν, ρίχνει άγκυρα στην Πάφο και οι προσδοκίες προς το πρόσωπό του είναι ακόμη μεγαλύτερες. Και για το ποσό που επενδύθηκε για την αγορά του και για τη μέχρι σήμερα διαδρομή του. Είναι εν ενεργεία διεθνής με τη Γουινέα, ενώ στη λήξασα σεζόν στο πρωτάθλημα είχε 32 συμμετοχές εκ των οποίων οι 31 στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ