aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Ένα βαθμό για να ξεμπερδεύει

Πάφος: Ένα βαθμό για να ξεμπερδεύει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χρειάζεται ακόμη ένα βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της η Πάφος FC και θα τα δώσει όλα απόψε (19:00) για αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους. Είτε για το μίνιμουμ (1) είτε για το μάξιμουμ (3). Παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση, η παφιακή ομάδα θέλει να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Μετά το τρελό ντεμαράζ και τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς θέλει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένο και με απόλυτη αγωνιστική πειθαρχία στον αποψινό αγώνα. Οι βαθμοί είναι απαραίτητοι και ο Κροάτης προπονητής θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Οι Μολ και Καρώ, οι οποίοι είναι τραυματίες, θα είναι οι μοναδικοί απόντες.  Όλες οι ενδείξεις φωτογραφίζουν μια ενδεκάδα με τους Πέτρου, Σιρόκ, Μπανγκάρτ, Ντόβμπνια, Κουλς, Ζίβουλιτς, Φιλιώτη, Ιμπραχίμ, Ράσιτς, Ανγκούλο και Νέμετς.

Η αποστολή της ομάδας της Πάφου, δεν θα είναι εύκολη, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να μπουν στον αγώνα και να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση.  Ο τεχνικός της Πάφος FC δούλεψε στο διάστημα που μεσολάβησε της διακοπής, στην τακτική με την οποία θα προσπαθήσει να μπλοκάρει την αντίπαλο. Προέχει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα, οι επιθετικοί καλούνται να λειτουργήσουν με καθαρό μυαλό, ώστε η ομάδα τους βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα να πάρει το ποθούμενο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ