aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΌσο δεν υπογράφει ο Τάνκοβιτς...

Όσο δεν υπογράφει ο Τάνκοβιτς…

Τα σενάρια αυξάνονται και η Πάφος FC θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Πάφος FC κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο, ενώ ήταν και καθοριστικός στην ιστορική κατάκτηση κυπέλλου. Αυτός ήταν που έστειλε τους γαλάζιους στον τελικό, σκοράροντας από πολύ μακριά στην εκπνοή του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ συνολικά σκόραρε 16 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 37 ματς.

Είναι δεδομένη, λοιπόν, η πρόθεση της παφιακής ομάδας να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται. Ο ίδιος δε, σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή στην πόλη του Ευαγόρα και κάνοντας λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, όσο δεν προκύπτει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους, τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες θα αυξάνονται. Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μπει στο στόχαστρο κυπριακών ομάδων. Και επειδή η υπόθεση δεν θέλει και πολύ να πάρει ανεπιθύμητη τροπή, η διοίκηση της Πάφος FC θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες των υπογραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ