aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΟ Κόπιτς μετρά τα κουκιά του

Ο Κόπιτς μετρά τα κουκιά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μία επιπλέον επιλογή θα έχει στη διάθεσή του ο Ζέλικο Κόπιτς για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Ματίγια Σιρόκ εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την ΑΕΚ) και θα πάρει θέση βασικού.

Ο Σλοβένος δεξιός οπισθοφύλακας αποτελεί την τελευταία διετία ένα αναντικατάστατο στέλεχος της Πάφος FC και η τεχνική ηγεσία στηρίζει πολλά στην απόδοσή του. Αντίθετα δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα ο Ράσιτς, ενώ το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει οριστικά κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής, ο Τόρες (φωτό). Ο τελευταίος αποχώρησε με κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Όλοι πλην των Μπεριγκό-Ιμπραχήμ είναι πανέτοιμοι, αν και σε γενικές γραμμές, οι νέοι που ήλθαν στην ομάδα χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο, για να είναι απόλυτα έτοιμοι, από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στο ματς με τον Απόλλωνα, παρά την ήττα, η ομάδα της Πάφου φανέρωσε πολύ θετικά στοιχεία, δείγμα της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτηθεί το καλοκαίρι. Παράλληλα επιτελείται και πολύ καλή δουλειά από την τεχνική ηγεσία, οπόταν είναι θέμα χρόνου να αποδώσουν όλα όσα γνωρίζουν για να πάρουν και τους ανάλογους βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν ψυχολογικά για να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Ο αγώνας της Κυριακής, είναι δύσκολος πάντως, όμως εκφράζουν όλοι την εκτίμηση, πως η ομάδα τους, θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και ίσως και πιο τυχερή. Γνωρίζουν πως η Ανόρθωση, έχει υψηλές φιλοδοξίες, ωστόσο διάχυτη είναι η εκτίμηση, πως η φετινή ομάδα της Πάφου μπορεί να έχει μια εξαιρετική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ