aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΝτύνει στα μπλε τον Κώστα Πηλέα!

Ντύνει στα μπλε τον Κώστα Πηλέα!

Το ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Κώστα Πηλέα, το οποίο επιβεβαίωσε ο Χάρης Θεοχάρους, μετουσιώθηκε σε πρόταση. Η παφιακή ομάδα έδειξε την αποφασιστικότητά της να ντύσει στα μπλε τον διεθνή αριστεροπόδαρο μπακ, με αποτέλεσμα να προκύψει προφορική συμφωνία και απομένει να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η μετεγγραφή. Απομένει να ξεκαθαρίσει κατά πόσο ο Πηλέας θα ενταχθεί στην Πάφος FC ως ελεύθερος ή εάν ο Σύλλογος θα πληρώσει τον Πανσερραίκό στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Ο 25χρονος αριστερό μπακ, αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του, θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, που αναχώρησε χθες. Ο Πηλέας, που είναι γεννημένος στη Γεροσκήπου, άρχισε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία της Άρσεναλ και πέρασε από Ανόρθωση, Ερμή, Εθνικό και Άρη πριν καταλήξει στον Πανσερραϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Με την ομάδα των Σερών μέτρησε 24 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Στην Πάφος FC δείχνουν πρόθεση να προσθέσουν κι άλλους Κύπριους στο ρόστερ τους. Δύο απ’ αυτούς, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον, είναι οι Μάριος Ηλία και Νεόφυτος Μιχαήλ. Ο πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Εθνικό Άχνας και ο δεύτερος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Πληροφορίες τον φέρουν να είναι μια ανάσα από τη συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ