aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Κοντά σε Τάνκοβιτς, αβέβαιο για Ικόκο

Πάφος FC: Κοντά σε Τάνκοβιτς, αβέβαιο για Ικόκο

Ανεβαίνουν οι στροφές στην Πάφος FC, όσον αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, άλλωστε, με δεδομένο πως σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινάει η προετοιμασία. Η διοίκηση της παφιακής ομάδας έχει θέσει ως προτεραιότητα τις ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν είναι κοντά στην παραμονή. Ο λόγος για τον Τάνκοβιτς, με τον οποίο εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα επέλθει συμφωνία. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να παραμείνουν Πέπε, Κοντρέρας που ήταν δανεικοί, ενώ ανάλογη θέληση υπάρχει και για Δημητρίου, Μιχαήλ.

Πιο δύσκολες οι περιπτώσεις Μπότσκαϊ και Ρους, για τους οποίους χρειάζεται υπομονή. Όσον αφορά τον Αμπντουσαλάμοφ, εκτός απρόοπτου θα αποχωρήσει, ενώ, αβέβαιο είναι και το μέλλον του Ικόκο, με την παραμονή του να δυσκολεύει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ