aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚοντά ο Ζοέλ Μολ και κοσκίνισμα για τους επόμενους

Κοντά ο Ζοέλ Μολ και κοσκίνισμα για τους επόμενους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Γιαν Κόπριβετς και τον νεαρό Ευγένιο Πέτρου, η Πάφος FC θα προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα. Στα υπόψη είναι ο 27χρονος Ελβετός Ζοέλ Μολ, με 147 συμμετοχές στο ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει άλλη μία περίπτωση που ενδιαφέρει την τεχνική ηγεσία.

Πιο κοντά είναι ο Μολ, ο οποίος αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα αποκτηθεί. Στην παφιακή ομάδα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τοπίο με το πλήρες ρόστερ, που θα έχει για τη νέα περίοδο η ομάδα, όμως είναι πολύ κοντά και μένουν μόνο μερικές κινήσεις για να συμπληρωθεί το παζλ.

Διαβάστε επίσης: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε Μολ κι ακόμη έναν για τη θέση του «Κέρβερου»

Ζητούμενο είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών με κίνητρα και φιλοδοξίες, που να διαθέτουν ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Ίσως γι’ αυτό παρατηρείται μια καθυστέρηση, όπως όμως μας πληροφορούν από τη διοίκηση, γίνεται γερό κοσκίνισμα για να αποκτηθούν οι καλύτεροι.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται στη Σλοβενία και με τον Στίβεν Πρέσλι να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που έχει μαζί του, αναμένει να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές για να σχεδιάσει την ομάδα. Οι τρεις τελευταίοι που αποκτήθηκαν, οι Γιαν Κουλς, Ντένις Ράκελς και ο Νούνο Ενρίκε, ενσωματώθηκαν με την αποστολή και προπονούνται για να προλάβουν σε φυσική κατάσταση τους συμπαίκτες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ