aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κάνουμε ενέργειες για να έχουμε και άλλους καλούς Κύπριους»

«Κάνουμε ενέργειες για να έχουμε και άλλους καλούς Κύπριους»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Είμαστε νέα ομάδα, πάθαμε και μάθαμε φέτος και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και τίποτα δεν έχει κριθεί, όμως είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος», δηλώνει στο «Goal» ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Πάφος FC, Πέτρος Μελαΐσης, τονίζοντας πως ο στόχος είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Οι εφτά βαθμοί που τους αφαιρέθηκαν τούς βάζουν δύσκολα, ειδικά τώρα που το ρόστερ της ομάδας είναι μικρό. Το θετικό είναι πως υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

«Είναι μικρό το ρόστερ μας, αλλά είναι πολλές οι ομάδες που θα ήθελαν να έχουν δικούς μας ποδοσφαιριστές», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια. Η παφιακή ομάδα, μετά το 0-0 με τη Δόξα, έστρεψε την προσοχή της στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πρόκειται για αγώνα επιβίωσης για την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς, γι’ αυτό και θα τον αντιμετωπίσουν με τη δέουσα προσοχή. «Μας κάνει χαρούμενους η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας μας. Ελπίζουμε πως θα είναι δίπλα μας, μέχρι το τέλος. Υπάρχουν άλλα εφτά παιχνίδια, στα οποία καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC. Εκτός πλάνου θα είναι ο Ζόελ Μολ, όμως ο αντικαταστάτης του Ευγένιος Πέτρου τα πάει πολύ καλά.

Για τον Κύπριο τερματοφύλακα και γενικά για την παρουσία νεαρών στην ομάδα, ο Μελαΐσης ανέφερε: «Θέλουμε και Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ο Ευγένιος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και τα πήγε αρκετά καλά στο Μακάρειο με τη Δόξα (0-0). Στην ομάδα μας είναι ακόμη οι Ζαχαρίου, Φιλιώτης, Αντωνίου, Καρώ και κάνουμε ενέργειες για να έχουμε και άλλους καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ