aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ αλλαγή προπονητή δεν είναι το μόνο που τους νοιάζει

Η αλλαγή προπονητή δεν είναι το μόνο που τους νοιάζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα βήμα πριν από την τελική κατάληξη βρίσκονται οι ιδιοκτήτες της Πάφος FC όσον αφορά στον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Στίβεν Πρέσλι. Οι Ρώσοι επενδυτές, Λομάκιν και Ντούμποφ, οι οποίοι χειρίζονται το θέμα, προσβλέπουν στο πρόσωπο του νέου προπονητή ότι  θα διαχειριστεί άριστα το ποιοτικό ρόστερ και θα υλοποιήσει το φιλόδοξο πλάνο τους. Οι διεργασίες τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και πληροφορίες φέρουν τον νέο προπονητή να βρίσκεται προ των πυλών.

Στην Πάφο όμως δεν νοιάζονται μόνο για την αλλαγή προπονητή, αλλά και για άλλες τομές, που πιθανόν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στην ομάδα. Μέσα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Πάφος FC, έστω και αν το δείγμα ήταν μικρό, φανερώθηκαν αδυναμίες, τις οποίες ο νέος προπονητής θα πρέπει να διορθώσει. Δεν φτάνει να διαθέτεις καλούς ποδοσφαιριστές, θα πρέπει και να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Η απώλεια του Μπεριγκόν είναι σημαντική, ωστόσο έχουν αποκτηθεί άλλοι επιθετικοί που είναι ικανοί να βοηθήσουν, όπως ο Ράσιτς και ο Νέμετς. Η άμυνα με την προσθήκη του Σαντάνα μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα. Οι γαλάζιοι περιμένουν ακόμη ότι με τον νέο προπονητή θα ανέβουν οι Λουλίνια, Πολίτσι, Φόλμπρεχτ και Ανγκούλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ