aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ αγωνία για τον Ζάντερ και ο αντικαταστάτης του

Η αγωνία για τον Ζάντερ και ο αντικαταστάτης του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Πάφος FC, καθώς η βαριάς μορφής θλάση που άφησε εκτός δράσης τον Ζάντερ Σαντάνα (φωτό) τις προηγούμενες αγωνιστικές είναι πιθανό να τον θέσει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Εξέλιξη που αν επαληθευτεί, θα αφήσει σημαντική απουσία για τους γαλάζιους, στην πιο καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι ότι είναι πλέον διαθέσιμος ο Κέβιν Χολτ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, και αναμένεται να του εμπιστευτεί ο Ζέλικο Κόπιτς τη θέση του αριστερού μπακ. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αυριανό αγώνα με την Αλκή θα είναι και ο Ανδρέας Καρώ.

Η Πάφος FC θα μπει αύριο στο «Αμμόχωστος» με στόχο το διπλό, που θα της αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Οι δύο κολλητές νίκες ανέβασαν βαθμολογικά την ομάδα, αλλά και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Πάντως, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν βρει τον καλό εαυτό τους την κατάλληλη στιγμή.

Αν και με περιορισμένες επιλογές, ο Κροάτης προπονητής έχει φροντίσει με τους συνεργάτες του να ανεβάσουν την απόδοσή τους οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν και το πιο μεγάλο βάρος. Οι Ράσιτς, Νέμετς, Σίροκ, Ζίβουλιτς και Κουλς ήταν στην πρώτη σειρά των διακριθέντων στα πρόσφατα παιχνίδια. Κόντρα στην Αλκή, η τεχνική ηγεσία περιμένει ανάλογη παρουσία των δυνατών «χαρτιών» της, όπως και στα ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Ερμή, ώστε να εμπνεύσουν και τους συμποδοσφαιριστές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ