aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣH θέση της Πάφου FC για τον Κόπιτς

H θέση της Πάφου FC για τον Κόπιτς

Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε η Πάφος FC κόντρα στην ΑΕΛ από την οποία έχασε δίκαια με 2-0. Η παφιακή ομάδα προβληματίζει, καθώς δαπανήθηκε μπόλικο χρήμα και έγιναν μετεγγραφικές υπερβάσεις με στόχο οι «μπλε» να μπουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Με το πέρας οκτώ αγωνιστικών η ομάδα του Κόπιτς είναι 9η με μόλις οκτώ βαθμούς με αποτέλεσμα η μουρμούρα προς το πρόσωπο του Κροάτη τεχνικού να αυξάνεται. Πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας Πολύβιο Παλιούρα, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση από πλευράς των ιδιοκτητών της ομάδας για πρόθεση αντικατάστασης του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Υπήρξαν αρκετές απουσίες και απουσίες τελευταίας στιγμής. Ωστόσο, θα έπρεπε να μπούμε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη. Δεν αποδώσαμε το ποδόσφαιρο που θα έπρεπε. Η ομάδα δεν έδειξε το πάθος στο β’ ημίχρονο που θέλουμε να δούμε. Γι΄αυτό και ήρθαν οι αποδοσκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας στο τέλος», ανέφερε αρχικά.

Είναι σε δύσκολη θέση ο κ. Κόπιτς; «Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το οτιδήποτε από τη διοίκηση, σχετικά με τον προπονητή μας. Σιγά-σιγά, και όσο αρχίσουν να επιστρέφουν οι τραυματίες στην αγωνιστική δράση, θεωρούμε πως θα βοηθήσει σημαντικά για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο η ομάδα και να αρχίσει παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Αρχής γενόμενης από το παιχνίδι με την Ένωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ