aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓιαγκουδάκης: «Το πλάνο μας είναι πολύ σοβαρό και επαγγελματικό»

Γιαγκουδάκης: «Το πλάνο μας είναι πολύ σοβαρό και επαγγελματικό»

Συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της Πάφος FC παραχώρησε ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα.

«Το να είμαι μέλος της Πάφος FC είναι πολύ σημαντικό για μένα και με ευχαριστεί πολύ. Είναι μία ομάδα που εμπεριέχει την ιστορία του παφιακού ποδοσφαίρου και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Η προπονητική ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες που ξέρουν να δουλεύουν σωστά και σίγουρα από τους καλύτερους που έχω συνεργαστεί έως τώρα».

Ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με τους γαλάζιους, είπε: «Υπήρξε και παλαιότερα ενδιαφέρον για να αγωνιστώ στην Πάφο αλλά δεν προέκυψε κάποια συνεργασία, όμως φέτος νομίζω υπήρξαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και η χημεία γι’ αυτή τη συνεργασία και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους αλλά και της Πάφος FC, ο 26χρονος πολυθεσίτης παίκτης τόνισε: «Το πιο βασικό είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Είμαι ένας ομαδικός παίκτης και παίζω για την ομάδα μου και όχι για τον εαυτό μου. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Μετά από σχετική ερώτηση, ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης σκιαγράφησε τον εαυτό του: «Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αρκετές θέσεις αλλά η θέση που μου αρέσει προσωπικά να αγωνίζομαι είναι δεξί εξτρέμ. Έχω καλές πάσες και δυνατό σουτ από μακριά και είμαι καλός σε στατικές φάσεις. Σαν χαρακτήρας, όπως όλοι έχω κι εγώ τα ελαττώματά μου και τις όποιες ατέλειες, όμως είμαι ένα άτομο ομαδικό και προσπαθώ πάντα να βοηθάω τους συναδέλφους μου».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας: «Το πλάνο που ακολουθεί η ομάδα μας είναι πολύ σοβαρό και επαγγελματικό. Αυτό που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της Παφου είναι να μας δώσει λίγη πίστωση χρόνου και να μας στηρίξει σε όλους τους αγώνες. Είναι μία νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα και με τη σωστή δουλειά που γίνεται θα δεθούμε και θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ