aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Φτερούγησε» και ξεκόλλησε από τον βυθό ο Ερμής!

«Φτερούγησε» και ξεκόλλησε από τον βυθό ο Ερμής!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Τεράστια νίκη για τον Ερμή, καθώς στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής κέρδισε με 3-0 την ομάδα της Πάφου. Γκολ και κερδισμένο πέναλτι για τον Κεϊτά που έδειξε πόσο έλειψε από την ομάδα του Ερμή. «Ναυάγιο» η Πάφος, δέχθηκε τρία γκολ σε 21 λεπτά. Βαθμολογική ανάσα για τον Ερμή, ο οποίος ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ξέσπασμα και τρία γκολ σε 21 λεπτά!

Η Πάφος FC μπήκε στον αγώνα καλύτερα από την ομάδα του Ερμή, στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τον έλεγχο των κινήσεων του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αραμπατζή. Έπειτα, ο Ερμής εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού του, Γιάννη Ταραλίδη και προηγήθηκε στο σκορ (19’). Η ομάδα του Ντε Ντέους απέκτησε ψυχολογία, κυριάρχησε και κατάφερε με κύριο δράστη τον Κεϊτά να σκοράρει άλλες δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά, ο εξτρέμ από την Γουινέα «χόρεψε» τον Ζάντερ, μπήκε στην περιοχή και με πλάσε «ξεγέλασε» τον Μολ (37’). Στην συνέχεια, ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση της άμυνας της Πάφου εισήλθε στην περιοχή, ο Ζίβουλιτς τον έσπρωξε και ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Μαρτίνιουκ δεν λάθεψε, μετέτρεψε το πέναλτι που κέρδισε ο Κεϊτά σε γκολ και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του Ντε Ντέους (40’).

Στα εναπομείναντα πέντε λεπτά δεν υπήρχε κάποια άλλη εξέλιξη και ο Ερμής πήγε στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.

Αντίδραση αλλά… ουσία μηδέν

Η Πάφος FC έψαξε το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε ξανά στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδος από τον αγώνα αλλά δεν το βρήκε. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ήταν εμφανώς καλύτερη στην ανάπαυλα, σπατάλησε όμως αρκετές ευκαιρίες (49’, 55’, 66’, 70) και δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ που θα την έβαζε ξανά στο «κόλπο» του παιχνιδιού.

Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικά, με τον Ερμή να κρατάει άνετα το πολυπόθητο τρίποντο, που τον ανεβάζει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά.


Η ταυτότητα του αγώνα:

Ερμής (Ζοάο ντε Ντέους): Αραμπατζής, Πουτζουρή, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Κιπιάνι (80′ Πηλέας), Κεϊτά (87′ Μπανούσης), Ψάλτης (72′ Ντεβέσα), Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό.

Πάφος (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Χολτ, Σιρόκ, Ζαχαρίου (46′ Ράσιτς), Ζάντερ, Κουλς (18′ Λοράν), Φόλμπρεχτ, Μπανγκάρτ, Ζίβουλιτς (67′ Πολίτσι), Ανγκούλο, Νέμετς.

Σκόρερ: 19′ Ταραλίδης, 37′ Κεϊτά, 40′ πεν. Μαρτίνιουκ

Κίτρινες: 75′ Λοράν, 82′ Μπαγκάρτ

Αποβολές: -/-

Στάδιο: N. PAPAS GROUP/Αμμόχωστος Επιστροφή

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Σάββα

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Ξενοφώντος

4ος Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου

Δείτε το live του αγώνα:

1′ Άρχισε ο αγώνας!

19′ ΓΚΟΛ! 1-0 ο Ερμής με εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη. 

37′ ΓΚΟΛ! 2-0 ο Ερμής με τον Κεϊτά!

40′ Κι άλλο ΓΚΟΛ για τον Ερμή! 3-0 με τον Μαρτίνιουκ!

45′ ΗΜΙΧΡΟΝΟ! Με την ομάδα του Ντε Ντέους να προηγείται με 3-0.

46′ Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ! Μεγάλη νίκη για τον Ερμή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ