aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Φουλάρουν» για νέες προσθήκες

«Φουλάρουν» για νέες προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενσωματώθηκαν και προπονούνται σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία οι Βα (φωτό), Τόρες και Ιμπραχίμ. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αναμένεται πως θα δώσουν σημαντικές βοήθειες στην Πάφος FC, η οποία θα προχωρήσει σε άλλες τρεις με τέσσερις μετεγγραφές.

Κάτι που ζήτησε ασφαλώς ο Ζέλικο Κόπιτς ώστε να δουλέψει ακόμη πιο αποδοτικά στις προπονήσεις, προετοιμάζοντας το σύνολο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Παραμένουν σημαντικές ελλείψεις και στις τρεις γραμμές, αλλά στην ομάδα ελπίζουν πως σύντομα το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο.

Ο προπονητής της Πάφος FC θα πάρει μια… γεύση από την ετοιμότητα της ομάδας του στο αυριανό φιλικό με τη Γιαγκελόνια, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δώσει άλλα τρία φιλικά ματς. Στις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αναμένεται πως η παφιακή ομάδα θα έχει τη χημεία και την ομοιογένεια.

Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του νέου μαραθωνίου είναι δύσκολο και απαιτείται καλή προετοιμασία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχει ο προπονητής ικανοποιητικές μονάδες για να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες. Η περσινή πορεία ήταν εξαιρετική και το ερώτημα είναι αν θα είναι παρόμοια ή και καλύτερη. Τα βήματα προς τα εμπρός που έγιναν επιθυμούν να έχουν και συνέχεια.

Άλλωστε ο κόσμος έχει πιστέψει στις ικανότητες της τεχνικής ηγεσίας και περιμένει πως στη νέα σεζόν όλα θα εξελιχθούν καλύτερα από κάθε άποψη. Όλα όμως εξαρτώνται και από την ποιότητα των νέων ποδοσφαιριστών που έχουν επιλεγεί. Υπάρχει όμως η αισιοδοξία πως οι κινήσεις θα είναι πετυχημένες, όπως και πέρσι, για να δει καλύτερες μέρες ο σύλλογος και καλύτερο ποδόσφαιρο ο κόσμος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ