aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈδωσε ευκαιρία στους Κύπριους

Έδωσε ευκαιρία στους Κύπριους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα δύο παιχνίδια στο τουρνουά, με την Ούφα και την ΑΕΛ έδωσαν την ευκαιρία στον Ζέλικο Κόπιτς να εξετάσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα χρειαστεί στη συνέχεια. Στη νίκη επί της ΑΕΛ με 4-2, ο Κροάτης τεχνικός ξεκίνησε με τέσσερις Κύπριους, τους Νικήτα, Αντωνίου, Χαριδήμου και Ζαντή.

Έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν στον προπονητή τους, πως αξίζει να τους υπολογίζει. Η ομάδα της Πάφου, ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με την Ένωση και επικρατεί αισιοδοξία, πως θα μπορέσουν να επιστρέψει στις νίκες και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Στην ενεργό δράση έχει επιστρέψει και ο Ντόμπνια, ενώ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ζίβουλιτς.

Ο Κόπιτς δουλεύει πάνω στη βελτίωση της ομάδας, ειδικότερα στην μεσοαμυντική γραμμή, εκεί όπου κόντρα στον Ερμή παρουσίασε πολλές αδυναμίες. Το πρωτάθλημα έχει μεν αρκετό δρόμο, όμως όσο πιο νωρίς μαζέψουν και άλλους βαθμούς τόσο το καλύτερο για ανέβει και η ψυχολογία. Όσο είναι υπό πίεση, η αποστολή των ποδοσφαιριστών θα γίνεται και πιο δύσκολη.

Κερδίζοντας την Ένωση, την Κυριακή, στο «Στέλιος Κυριακίδης», όλα θα είναι καλύτερα για τη συνέχεια, όπου το πρόγραμμα δεν θα είναι και το πιο εύκολο. Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Δόξα (εκτός), την ΑΕΚ (εντός), την Ανόρθωση (εκτός) και τον Απόλλωνα (εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ