aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν αλλάζει το πλάνο του

Δεν αλλάζει το πλάνο του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με το μυαλό στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην Ένωση προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστής της Πάφος FC. Ο Ζέλικο Κόπιτς γνωρίζει πλέον αρκετά καλύτερα την ομάδα του και τις δυνατότητες της, καθώς και τις οδηγίες που πρέπει να δώσει στους παίκτες του για να πάρουν τη νίκη την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Κροάτης κόουτς δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά πράγματα στη σύνθεση της ομάδας του και θα στηριχθεί στους ίδιους δώδεκα με δεκατρείς που είχαν αγωνιστεί με Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ερμή, στα οποία η Παφιακή ομάδα είχε μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η νίκη κόντρα στην Ένωση θεωρείται επιτακτική, καθώς μετά ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες της πρώτης εξάδας. Ακολουθεί το ματς με την Δόξα (εκτός), την ΑΕΚ (εντός), την Ανόρθωση (εκτός) και τον Απόλλωνα (εντός). Το πρόγραμμα φαντάζει πολύ δύσκολο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Από χθες στο μεταξύ έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής στα γραφεία της Πάφος FC. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 το κανονικό και  €10 το μαθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ