aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔασκαλάκης: «Δείξαμε ότι θα μπορούσαμε...» - Στιβ: «Χρειαζόμαστε περισσότερη πειθαρχία»

Δασκαλάκης: «Δείξαμε ότι θα μπορούσαμε…» – Στιβ: «Χρειαζόμαστε περισσότερη πειθαρχία»

Την άποψη πως ο Ερμής στο ματς με αντίπαλο την Πάφος FC, έδειξε πως θα μπορούσε με κάποια αποτελέσματα να ήταν σε διαφορετική θέση, εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρης ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δασκαλάκης.

Περισσότερη πειθαρχία σχολίασε πως χρειάζεται η Πάφος FC, παρά τη νίκη, ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κωνσταντινίδης μετά το τέλος του αγώνα. Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός τόνισε πως δεν πρέπει να αφήνουν μια ομάδα που παίζει με δέκα να τους δημιουργεί προβλήματα. Εξήγησε ωστόσο πως το καταλαβαίνει, αφού βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Δασκαλάκης:

«Μετά από το ατυχές ματς με την Άχνα, θέλαμε τουλάχιστον να δείξουμε ότι η εικόνα αυτή δεν ήταν η πραγματική. Προσπαθήσαμε αρκετά, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι θεωρητικά ο πιο δυνατός στον όμιλο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στο ματς παρά τις πολλές αλαλαγές. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δείξαμε τουλάχιστον ότι θα μπορούσαμε με κάποια αποτελέσματα να ήμασταν σε μια διαφορετική θέση. Και απέναντι στο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσουμε το ματς και μετά να δούμε την νέα χρονιά».

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντίνιδης:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ερμή για το μαχητικό πνεύμα και την νοοτροπία από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη πειθαρχία σε περισσότερη διάρκεια. Δεν πρέπει να αφήνουμε μία ομάδα που παίζει με δέκα να μας δημιουργεί προβλήματα. Το καταλαβαίνω όμως γιατί είμαστε στο τέλος. Ο στόχος μας ήταν να ολοκληρώσουμε την σεζόν στην πρώτη θέση του β΄γκρουπ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ