aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Δεν ξέρω γιατί δεν μέτρησε το γκολ, αν όλα ήταν κανονικά θα είχαμε κερδίσει...

Μπεργκ: «Δεν ξέρω γιατί δεν μέτρησε το γκολ, αν όλα ήταν κανονικά θα είχαμε κερδίσει 2-1»»

Καθαρό λάθος του διαιτητή χαρακτήρισε την ακύρωση του τέρματος από τον Ζάιρο στο πρώτο ημίχρονο ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός της Πάφος FC μιλώντας μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ για τη μείωση της διαφοράς από τον ΑΠΟΕΛ τόνισε πως θα είναι μια διαδικασία με τα πάνω και κάτω της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σκοράραμε δύο καλά τέρματα, μόνο το ένα μέτρησε. Δεν καταλαβαίνω την εξήγηση, για ποιο λόγο το ακύρωσε. Μετά δώσαμε εύκολα ένα γκολ, το οποίο δεν κάνουμε συνήθως και όλα έγιναν πιο δύσκολα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ρώμη δεν κτίστηκε σε τρεις μέρες. Είναι μια διαδικασία βελτίωσης. Αν όλα ήταν κανονικά σε αυτό το παιχνίδι, θα είχαμε κερδίσει 2-1».

Για τους τραυματίες: «Ο Αλ Γκαντιουί είναι λίγο άρρωστος, δεν μπορούσε να παίξει. Ο Ζάιρο παίρνει μπροστά, ήταν τραυματίας καιρό κι αν έπαιζε περισσότερο ίσως να μην τον είχαμε για αρκετά παιχνίδια στο μέλλον. Έπαιξε 25 λεπτά περισσότερο από ότι ήταν προσχεδιασμένο κι απ’ ότι επιτρεπόταν. Κι ήταν καλό γιατί σκόραρε ένα γκολ. Mάλλον, σκόραρε δύο γκολ».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και τη μείωση της διαφοράς: «Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν σκεφτόμαστε τόσο την άλλη ομάδα, περισσότερο τον εαυτό μας. Ξέρουμε πού ήταν η Πάφος πριν τρία χρόνια, πού ήταν πέρσι και πού είναι τώρα. Είναι μια διαδικασία, κτίζουμε κάτι, θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Αν δεν μπορείς να τα διαχειριστείς δεν θα πετύχεις ποτέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ