aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπαίτησε την παραμονή Ιμπραχίμ ο Κόπιτς

Απαίτησε την παραμονή Ιμπραχίμ ο Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανακοινώθηκε και επίσημα o Αντόνιο Βα, ο οποίος μαζί με τους Τόρες και Ιμπραχίμ αναχώρησαν για την Πολωνία, ώστε να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή της Πάφος FC. Ο τελευταίος θα παραχωρείτο δανεικός στη Ρίγα, όμως οι άνθρωποι της παφιακής ομάδας άλλαξαν γνώμη μετά από εισήγηση του Ζέλικο Κόπιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός απαίτησε να ενταθούν οι διεργασίες για ενίσχυση της ομάδας. Και οι τρεις είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και υπολογίζει πολύ στην αξία τους η τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Γκαγκελόνια, ενώ οι «γαλάζιοι» ψάχνουν αντίπαλο για άλλο ένα φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη. Στη Βαρσοβία, όπου βρίσκεται η αποστολή της παφιακής ομάδας, συνεχίζονται οι διπλές καθημερινές προπονήσεις. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη στις 10 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν άλλοι δύο φιλικοί αγώνες που θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Κόπιτς θέλει κατεπείγον την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση. Στη περσινή σεζόν υπήρχαν πολύ καλές επιλογές στα μετόπισθεν (Καρώ, Μπαγκαάρντ, Χολτ, Ντόβπνια) και μετά τη φυγή βασικών παικτών θέλει να πάει σε ποιοτικές επιλογές, ώστε να περιορίσει την πιθανότητα αποτυχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ