aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θέλει να κάνει εκ νέου θόρυβο απέναντι στην Ομόνοια

ΠΑΕΕΚ: Θέλει να κάνει εκ νέου θόρυβο απέναντι στην Ομόνοια

Η πίεση και το άγχος είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο, λένε και ξαναλένε στην ΠΑΕΕΚ, όποιος κι αν είναι απέναντί τους. Δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια (16:30). Η ομάδα της Κερύνειας, που νίκησε τη σημερινή αντίπαλό της στο ματς του α’ γύρου, θα θελήσει να προκαλέσει εκ νέου θόρυβο με μια νέα επιτυχία. Προέρχεται από τις ισοπαλίες απέναντι στην ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα κα κύπελλο και πάει με φόρα στο ΓΣΠ.

Η ΠΑΕΕΚ θα επιδιώξει και πάλι με την καλή αμυντική λειτουργία της και γενικότερα το πειθαρχημένο παιχνίδι της, να διατηρήσει το μηδέν παθητικό και να «χτυπήσει» την αντίπαλό της με γρήγορες επιθετικές προσπάθειες και στατικές φάσεις.

Στο επιτυχημένο πλάνο που παρουσίασε απέναντι στην ΑΕΚ, στον αγώνα πρωταθλήματος, θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό ο Μάκης Σεργίδης. Οι επικρατέστεροι, λοιπόν, να αρχίσουν το σημερινό αγώνα είναι οι ακόλουθοι: Πρόσεκ, Δημητρίου, Ομπανόρ, Σουμαόρο, Κούρος, Τίμερμανς, Αριστοτέλους, Μιλτς, Φραγκέσκου, Ενόχ, Μπάμπιτς. Δεν υπολογίζονται οι Νάντο, Χατζηκωνσταντή, Ορ και Τσόσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ