aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Έτσι θα «χτυπήσει» τον Απόλλωνα

ΠΑΕΕΚ: Έτσι θα «χτυπήσει» τον Απόλλωνα

Ίσως τη δυσκολότερη έως τώρα αποστολή της θα έχει αύριο η ΠΑΕΕΚ, που καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η νεοφώτιστη ομάδα, που έχει έως τώρα στο ενεργητικό της και πολύ καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα, θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και απέναντι στον Απόλλωνα παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Μάκης Σεργίδης, που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του, δούλεψε αρκετά στο πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕΕΚ αύριο στην έδρα του Απόλλωνα. Θα θελήσει να τον «χτυπήσει» κυρίως με κάθετες μπαλιές προς τον επιθετικό κορυφής που θα είναι ένας εκ των Μπάμπιτς ή Καπαρτή. Ο στόχος είναι να παίξει στην αντεπίθεση, με τον επιθετικό να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, με πολλά τρεξίματα και αποφασιστικότητα στα μαρκαρίσματά τους. Έτοιμοι παρουσιάζονται οι Κωμοδίκης και Τσόσιτς, που θα βρίσκονται στην αποστολή, ενώ δεν υπολογίζονται οι Βαρέλα, Φραγκέσκου και Χατζηκωνσταντής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ