aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΔιπρόσωπη η ΠΑΕΕΚ, «ας είναι και ο βαθμός»

Διπρόσωπη η ΠΑΕΕΚ, «ας είναι και ο βαθμός»

Στους οκτώ βαθμούς ανέβηκε η ΠΑΕΕΚ μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κερύνειας είχε παθητικό κυρίως ρόλο στο πρώτο μέρος, περίμενε τον αντίπαλο στο δικό της μισό του γηπέδου και προσπαθούσε να «χτυπήσει» ανεπιτυχώς όμως στις αντεπιθέσεις.

Η εικόνα αυτή δεν άρεσε στον Μάκη Σεργίδη, ο οποίος με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πήρε δραστικά μέτρα. Με τριπλή αλλαγή πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τους Χαραλάμπους, Ενόχ και Νάντο. Κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης, αφού η ΠΑΕΕΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ήταν πιο απειλητική, ωστόσο αντιμετώπισε ξανά δημιουργικό πρόβλημα. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και έτσι οι Κερυνειώτες πρόσθεσαν ένα βαθμό στο «σακούλι», που άφησε ικανοποιημένο εν τέλει τον τεχνικό της ομάδας αφού όπως τόνισε: «Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις, προτιμότερο είναι να μη χάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ