aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥΟθέλλος: Χωρίς νίκη στο τρέχον έτος

Οθέλλος: Χωρίς νίκη στο τρέχον έτος

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2023 και πιο συγκεκριμένα όταν είχε επιβληθεί εντός έδρας του Εθνικού με 2-1, έχει να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς. Ο Οθέλλος, δηλαδή, κατά το τρέχον έτος πάει από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας ενδιάμεσα των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου (2-4 με την ΑΕΚ).

Σε 9 αγωνιστικές, η ομάδα του Κώστα Σακκά έχει απολογισμό 6 ήττες και 3 ισοπαλίες, παραμένοντας μοιραία σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση. Το μόνο που κατάφερε κατά τους τελευταίους 2,5 μήνες ήταν να μαζέψει 3 βαθμούς από τους 27 που διεκδίκησε, την ίδια ώρα που στην τελευταία στροφή της α΄φάσης του μαραθωνίου, εκστρατεύει στη Λευκωσία για να μετρήσει δυνάμεις με την Ομόνοια.

Στον Οθέλλο, καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα. Παρά το γεγονός πως «έχασαν» του Ντούρις για το υπόλοιπο της σεζόν, έφτασε η ώρα της αυτοκριτικής και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, πριν δουν το τρένο της παραμονής να σφυρίζει τρεις φορές. Μολονότι απομένουν πολλά παιχνίδια έως το φινάλε, σε περίπτωση που δεν υπάρξει σημαντική βελτίωση, η ομάδα της Αθηαίνου δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ