aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥπόκλιση Ασίς στον κόσμο της Ομόνοιας

Υπόκλιση Ασίς στον κόσμο της Ομόνοιας

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μεγάλο και εκτενές αφιέρωμα για τον ποδοσφαιριστή και (πλέον) ατζέντη Νούνο Ασίς δημοσιεύει σήμερα η πορτογαλική ιστοσελίδα dn.pt, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην «μαέστρου» της Ομόνοιας. Ο Νούνο μιλάει για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και τονίζει πως ήταν πιο εύκολο να παίζει ποδόσφαιρο, παρά να είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Ως γνωστό ο Πορτογάλος είναι συνεργάτης με τους συμπατριώτες του Πέδρο Μέντες και Φερνάντο Μέιρα, δύο πρώην σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και η Εταιρείας τους ονομάζεται «ΜΝΜ» (Μέντες-Νούνο-Μέιρα).

Διαβάστε επίσης: ΘΕΜΑ: Η νέα καριέρα του Νούνο Ασίς

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος για τον Νούνο Ασίς, πέραν από τη νέα καριέρα που άρχισε μετά που «κρέμασε» τα παπούτσια, αναφέρεται στην υπόθεση ντόπινγκ που τον ταλαιπώρησε πριν από πολλά χρόνια στην Μπενφίκα, την τιμωρία του και το όνειρο του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με την Πορτογαλια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τέλος, δεν μπορούσε να αναφερθεί στην παρουσία του στην Ομόνοια, στον κόσμο της και τη δική του προσωπική απόδοση.

Ντόπινγκ-Εθνική: Οι δύο λύπες του Νούνο

Για την παρουσία του στην Ομόνοια: «Μετά τη Σαουδική Αραβία και την Γκιμαράες πήγα στην Κύπρο και στην Ομόνοια. Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Κύπρο με βάση τον κόσμο της. Ζουν για την ομάδα τους, όπως τους φίλους της Γκιμαράες. Παρά την ηλικία μου, βελτιωνόμουν σεζόν με σεζόν και πραγματοποίησα περισσότερες από 40 εμφανίσεις σε ηλικία 38 χρόνων. Μοναδικό παράπονο μου ότι δεν κατέκτησα τίτλο στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ